GS Hoboken: Maak kennis met onze club

Onze club werd gesticht in 1934 als voetbal- en atletiekclub AFC Geel Ster Hoboken.  Als zaalvoetbalclub zijn we actief sedert 1982.  GS Hoboken is het resultaat van de geslaagde fusie in 2002 tussen Geel Ster Hoboken en De Gouden Leeuw.

Verschillende ploegen

Naast ons A-team in 1e nationale van de Belgische Zaalvoetbalbond (BZVB), beschikken wij ook over een beloftenteam in de Vlaamse competitie en 6 jeugdteams. In ons B-team bereiden de spelers zich, onder deskundige begeleiding, voor op het grotere werk.  In 2005 zijn we gestart met onze GS-Jeugdzaalvoetbalschool.  De thuiswedstrijden vinden plaats in de sporthallen Sorghvliedt en Fort 8 in Hoboken. Sportcomplex Sorghvliedt is uitermate geschikt, zowel voor het betwisten van wedstrijden, als voor de ontvangst van genodigden in de businessruimte.

Langetermijnvisie

De ingrediënten van onze succesformule liggen in de combinatie van een efficiënte omkadering op en naast het veld. We hebben niet enkel aandacht voor het sportieve, maar ook voor het sociale en familiale aspect. We hanteren een langetermijnplanning met een doordacht financieel beleid dat ons toelaat de club jaarlijks gezond te houden. Onze eerste prioriteit is en blijft financieel gezond te blijven. Met de gewaardeerde inbreng van onze sponsors en een aantal zelf georganiseerde activiteiten, zijn we er in geslaagd een vooraanstaande rol te vervullen in 1e nationale BZVB.

Gevestigde waarde

GS Beobank Hoboken is geen eendagsvlieg en staat ondertussen bekend als een certitude in de Belgische zaalvoetbalwereld. Ons bestuur wil alert en ambitieus blijven streven naar nieuwe en hogere doelstellingen.

Het dynamische GS-bestuur, onze talloze medewerkers en een competitieve sportieve staf staan garant voor een degelijke en professionele organisatie. Graag zouden wij ook u hierbij betrekken. Wij willen u overtuigen dat GS Hoboken voldoende garanties biedt en perspectieven inhoudt voor een samenwerking op een sportief en organisatorisch hoog niveau.

Daarom hopen wij dat het tot een samenwerkingsakkoord komt tussen uw bedrijf en onze mooie traditieclub.

Waarom zaalvoetbal sponsoren?

Steeds populairder

Het zaalvoetbal neemt in België de laatste jaren een hoge vlucht en is inmiddels reeds de zaalsport met het grootste aantal beoefenaars. Een verdere progressieve ontwikkeling van onze sport staat buiten kijf. De persaandacht vergroot de laatste jaren constant. De keuze voor indoor-sportsponsoring heeft eveneens een groot aantal praktische voordelen. De toeschouwers zitten veilig, droog en warm en het hooliganisme is ver weg. Een avondje sportieve ontspanning met vrouw en kroost is ook nog betaalbaar. Bovendien staat het offensieve spelkarakter van het zaalvoetbal steeds borg voor spektakel, technische hoogstandjes en veel doelpunten.

 

GS-Jeugdzaalvoetbalschool

In een teamsport zoals zaalvoetbal vieren we samen de overwinningen, maar we kampen er ook met verlies en leren het gezag van de scheidsrechter erkennen.  Kortom, het is een levensschool waar we samen leren leven.  Met onze GS-jeugdzaalvoetbalschool trachten we de jeugd op alle vlak een aantal zaken bij te leren, zowel sportief als naar houding, mentaliteit en sportiviteit toe.

Sport is cruciaal

In een teamsport is de teamspirit van groot belang.  Samenwerking ligt immers aan de basis van sportief succes.  Dezelfde filosofie is trouwens een van de belangrijkste principes om tevens succesvol te zijn in het “ondernemen”.  De meest uitgelezen manier om in onze moderne vrije markt met consumenten of klanten te communiceren is de sport.  Deze communicatie is erop gericht op een winstgevende manier de behoeften van een vooraf gekozen groep klanten te bevredigen.  Voor u is sport een uitgelezen marktsegment om uw diensten en producten bij een breed publiek te promoten.

Sport is immers de vrijetijdsbesteding bij uitstek van het grootste deel van onze bevolking.

Zaalvoetbal leent zich als indoorsport uitstekend om uw marketingdoelstellingen te realiseren.

Dit heeft voor u tot resultaat:

  • het scheppen of verder in stand houden van de merk- en logobekendheid
  • een positieve en sportieve sfeer creëren
  • het imago personaliseren
  • het overdragen van informatie over de producten
  • het daadwerkelijk beïnvloeden van het koopgedrag!

Waarom GS Hoboken?

Professionele infrastructuur

Onze thuiswedstrijden vinden plaats op vrijdag om 21u15 in het prachtige sportcomplex Sorghvliedt, een begrip in de Antwerpse sportwereld.  Door de vele mogelijkheden, zowel op recreatief als op competitief vlak, betekent het een stimulans voor de sport en voor haar sportclubs.  Het publiek is continu en van dichtbij bij het spelverloop betrokken en wordt direct geconfronteerd met de publiciteit op spelersuitrustingen en publiciteitsbanners.  Supporters kunnen in een zeer comfortabele omgeving hun favoriete ploeg aanmoedigen.  Bovendien kan onze club haar sponsors en genodigden voor en na de wedstrijd op een gepaste manier ontvangen in de businessruimte.

 

Een sportieve EN sociale club!

Zaalvoetbal is in onze familiale club in de eerste plaats een sportief gebeuren, maar ook een uitmuntend sociaal trefpunt, waar gezelligheid en vriendschap troef zijn.  Voor de toeschouwers is een avondje zaalvoetbal heel betaalbaar en vrij van elke vorm van hooliganisme.  Het spectaculaire karakter, met veel technisch begaafde spelers die de kans krijgen hun vaardigheden te etaleren, zorgt voor doelpuntrijke wedstrijden.

Een club met ervaring

Ons clubbestuur zit na dik 35 jaar zaalvoetbal nog boordevol ambitie en wil nog steeds hogerop.  Met de steun van onze dynamische en trouwe medewerkers,  geïnspireerd door een jarenlange ervaring en de nodige sportieve know-how, staan we borg voor een zeer degelijke en professionele organisatie om dit alles mogelijk te maken.

 

Media

Door de behaalde titels van landskampioen, bekerwinnaar en supercup is ook de persaandacht voor de club en voor onze sponsors toegenomen.  Zo krijgt onze clubnaam meer en meer weerklank. We trachten die naam dan ook op alle vlak eer aan te doen.

Overtuigd?  Contacteer ons!

GS Hoboken beschikt over een dusdanig potentieel dat een vorm van sponsoring zeker het overwegen waard is.

Vertoont u interesse om met onze ambitieuze en geestdriftige bestuursploeg in zee te gaan, neem dan contact op met ons bestuur, zodat we de mogelijkheden eens onder vier ogen kunnen bespreken. We danken u alvast voor de aandacht die u aan ons dossier wil besteden.