GS Beobank Hoboken Ster: Maak kennis met onze club

Onze club werd gesticht in 1934 als voetbal- en atletiekclub AFC Geel Ster Hoboken.  Als zaalvoetbalclub zijn we actief sedert 1982.

GS Hoboken is het resultaat van de geslaagde fusie in 2002 tussen Geel Ster Hoboken en De Gouden Leeuw.

GS Hoboken Ster ontstond in 2020 na de samensmelting met Hoboken Ster.

Verschillende teams

Naast ons A- en U21-team in 1e nationale KBVB, beschikken wij ook over 10 jeugdteams in de KBVB en VZVB.  Onze U21 bereiden we onder deskundige begeleiding voor op het grotere werk.  In 2005 zijn we gestart met onze GS-Jeugdzaalvoetbalschool.

We spelen onze thuiswedstrijden in de sporthallen Sorghvliedt en Fort 8. Sportcomplex Sorghvliedt is uitermate geschikt, zowel voor het betwisten van wedstrijden, als voor de ontvangst van genodigden.

Langetermijnvisie

Ingrediënten van onze succesformule zijn een efficiënte omkadering op en naast het veld. We hebben niet enkel aandacht voor het sportieve, maar ook voor het sociale en familiale aspect en een goede mentaliteit. We hanteren een langetermijnplanning met een doordacht financieel beleid dat ons toelaat de club gezond te houden, onze eerste prioriteit.

Met de gewaardeerde inbreng van onze sponsors en een aantal clubactiviteiten, slagen we erin een vooraanstaande rol te vervullen in het Belgische zaalvoetbal.

Gevestigde waarde

GS Hoboken Ster is geen eendagsvlieg en staat ondertussen bekend als een certitude in de Belgische zaalvoetbalwereld. Ons dynamische bestuur blijft alert en ambitieus streven naar nieuwe en hogere doelstellingen.

Onze medewerkers en een competitieve sportieve staf staan garant voor een degelijke en professionele organisatie. Graag zouden wij ook u hierbij betrekken. GS Hoboken Ster biedt mooie garanties en perspectieven voor een samenwerking op een sportief en organisatorisch hoog niveau.

Daarom hopen wij dat het tot een samenwerkingsakkoord komt tussen uw bedrijf en onze mooie traditieclub.

Waarom zaalvoetbal sponsoren?

Steeds populairder

Het zaalvoetbal neemt de laatste jaren een hoge vlucht en is inmiddels de zaalsport met het grootste aantal beoefenaars. Een verdere progressieve ontwikkeling van onze sport staat buiten kijf. De persaandacht vergroot de laatste jaren constant.

De keuze voor indoor-sportsponsoring heeft eveneens een aantal praktische voordelen. De toeschouwers zitten veilig, droog en warm en het hooliganisme is ver weg. Een avondje sportieve ontspanning met vrouw en kroost is ook nog betaalbaar. Bovendien staat het offensieve spelkarakter steeds borg voor spektakel, technische hoogstandjes en veel doelpunten.

GS-Jeugdzaalvoetbalschool

In een teamsport vieren we samen de overwinningen, maar we kampen er ook met verlies en leren het gezag van de scheidsrechter erkennen. Het is een levensschool waar we samen leren leven. Met onze GS-jeugdzaalvoetbalschool trachten we de jeugd op alle vlak een aantal waarden aan te leren, zowel sportief als naar mentaliteit, houding en sportiviteit toe.

Sport is cruciaal

Teamspirit is van groot belang. Samenwerking ligt immers aan de basis van sportief succes. Dezelfde filosofie is trouwens een van de belangrijkste principes om ook succesvol te zijn in het “ondernemen”. Sport is de uitgelezen manier om met klanten of consumenten te communiceren. Deze communicatie is erop gericht op een winstgevende manier de behoeften van een groep klanten te bevredigen. Sport is een marktsegment om uw diensten en producten bij een breed publiek te promoten.

Sport is de vrijetijdsbesteding bij uitstek van een groot deel van onze bevolking.

Zaalvoetbal leent zich uitstekend om uw marketingdoelstellingen te realiseren.

Dit heeft voor u tot resultaat:

  • het in stand houden van uw merk- en logobekendheid
  • een positieve en sportieve sfeer creëren
  • uw imago personaliseren
  • het overdragen van informatie over de producten
  • het daadwerkelijk beïnvloeden van het koopgedrag.

Waarom GS Beobank Hoboken Ster?

Professionele infrastructuur

In sportcomplex Sorghvliedt is het publiek van dichtbij bij het spelverloop betrokken en word je direct geconfronteerd met de publiciteit op spelersuitrustingen en ledboarding.  Supporters kunnen in een comfortabele omgeving hun favoriete ploeg aanmoedigen. We kunnen onze sponsors en genodigden er op een gepaste manier ontvangen.

Een sportieve EN sociale club!

Zaalvoetbal is in onze familiale club in de eerste plaats een sportief, maar ook een sociaal gebeuren, waar gezelligheid en vriendschap troef zijn. Voor de toeschouwers is een avondje zaalvoetbal heel betaalbaar. Het spectaculaire karakter met veel technisch begaafde spelers zorgt voor doelpuntrijke wedstrijden.

Een club met ervaring

Ons clubbestuur zit na meer dan 40 jaar ervaring nog boordevol ambitie en wil  steeds hogerop.  Met de steun van onze dynamische en trouwe medewerkers, geïnspireerd door de nodige sportieve know-how, staan we borg voor een zeer degelijke en professionele organisatie om dit alles mogelijk te maken.

Media

Door de reeds behaalde titels van kampioen in 2e nationale KBVB en landskampioen (4x) en bekerwinnaar (x2) in de BZVB is ook de persaandacht voor de club en onze sponsors toegenomen. Met de promotie naar 1e nationale KBVB kreeg onze clubnaam nog meer weerklank. We trachten die naam dan ook op alle vlak eer aan te doen.

Overtuigd? Contacteer ons!

GS Hoboken Ster beschikt over een dusdanig potentieel dat een vorm van sponsoring zeker het overwegen waard is.

Hebt u interesse om met onze ambitieuze club in zee te gaan, neem dan contact op met ons bestuur, om de mogelijkheden eens te bespreken.

We danken u alvast voor de aandacht die u aan ons dossier wil besteden.