Welkom op GS Beobank Hoboken 2.0!

Zoals u overduidelijk kan merken, werd onze website grondig vernieuwd. Het nieuwe kleedje is echter niet alleen puur cosmetisch van aard. Deze website biedt heel wat nieuwe opties in vergelijking met wat u tot nu toe gewend was. Daarom zetten we graag enkele van de vele vernieuwingen op een rijtje: 

Wedstrijdverslagen

U kan snel en gemakkelijk de laatste wedstrijdverslagen terug vinden in het hoofdmenu of simpelweg onder onze rubriek ‘Laatste Nieuws’ op de voorpagina. 

Klassement

Ons klassement heeft een face-lift gekregen. Vanaf nu kan u meteen op onze voorpagina ontdekken hoe onze club het er afgelopen wedstrijd vanaf gebracht heeft.U wenst een gedetailleerder overzicht? Ook dat kan vanaf nu! Neem een kijkje op onze pagina ‘Klassement‘ 

Seizoensresultaten

Vergeten met hoe veel we gewonnen hebben aan het begin van het seizoen tegen onze rivaal? Geen enkel probleem. Op onze voorpagina kan u ieder seizoen een overzicht vinden van al onze gespeelde wedstrijden en de bijbehorende resultaten. Een uitgebreider verslag kan u logischerwijs vinden op de pagina: wedstrijdverslagen

Advertenties

We bieden onze sponsors uitgebreidere ruimte om hun producten en diensten ten toon te stellen. Zij zorgen immers voor uw wekelijks sportief genot. Gun hun website eens een bezoek. Onze sponsors zijn stuk voor stuk professionals in hun vak.U wilt ook sponsoren ? Dat kan! Neem vlug een kijkje onder de pagina ‘Sponsors‘.Wist u dat u vanaf heden uw favoriete club ook kan sponsoren door middel van uw aankopen? Ontdek er alles over: ‘Iedereen sponsor!’ 

Poll

We ‘pol’sen al eens graag naar uw mening. Zo houden we de vinger op de pols en weten we meteen wat onze community denk over een bepaald onderwerp.Uw stem is anoniem. 

Facebook-feed

U hebt geen facebook-account? Vanaf heden kan u onze facebook-feed ook volgen op onze voorpagina. De berichten zijn beperkt tot de eerste twee berichten.Als u meer wenst te zien moedigen we u aan om onze facebookpagina te liken & te delen. 

Nieuwsbrief

We organiseren diverse acties, evenementen, tornooien,… wees als eerste op de hoogte van al onze activiteiten via onze nieuwsbrief.Nieuws van uw favoriete club op de eerste rij. 

Palmares & Historiek

GS Beobank Hoboken is een club met een rijke historiek en een indrukwekkend palmares. Beide werden ter ere van de nieuwe website in een nieuw overzichtelijk jasje gestopt. 

Activiteiten

De laatste topwedstrijd, onze mosselsouper, de jaarlijkse GS-quiz,… u kan ze allemaal terugvinden op onze activiteiten-pagina. 

Kalender

U kent dat wel: U wilt een training of wedstrijd bijwonen en de enige aanwijzing die u hebt, is een adres. Alleen hebt u er geen idee van waar u precies moet zijn.Dat is met onze vernieuwde kalender een zorg uit het verleden, want alle adressen worden automatisch gekoppeld aan een handige kaart. En wie de kalender even virtueel wil verkennen, kan dat met een eenvoudige muisklik dankzij ons geïntegreerd stratenplan.