Op vrijdag x nodigt GS Hoboken Ster u uit op ons MATCHDINER voor de wedstrijd tegen topclub RSCA Anderlecht.

Wij bieden u om 18u30 voor de prijs van € 50 (inclusief aperitief en een mooie zitplaats op de centrale tribune) een MENU aan in ons sportcafé (ingang achteraan de sporthal):

  • aperitief (cava of fruitsap),
  • seizoensoepje,
  • stoverij van wild, gratin en peertje,
  • zalm met prei, sausje witte wijn en puree met rode pesto,
  • rigatone met champignon en truffel en
  • dessert

Deze formule is een interessante combinatie van lekker eten en spectaculair zaalvoetbal.
We zouden u graag ontvangen om er een gezellig onderonsje van te maken.

Dit is een ideale gelegenheid om vrienden, collega’s of klanten uit te nodigen. Een uitgelezen kans om contacten te leggen met vrienden en zakenrelaties van vandaag en morgen!
Ons bestuur is immers constant op zoek naar nieuwe partners die onze futsalpassie willen delen.

Na een verzorgd diner kan u genieten van een leuke zaalvoetbalwedstrijd, die garant staat voor sportiviteit, spanning en emotie.
Na de wedstrijd kan u onze spelers ontmoeten en een glas drinken en een gezellig praatje maken, weg van de dagelijkse stress. Contacten kunnen er contracten worden. U vindt bij GS Hoboken Ster legio mogelijkheden voor promotie, naambekendheid, publiciteit en reclame.
Wij staan u hierover graag te woord.

Topzaalvoetbal in Hoboken, het lijkt wel vanzelfsprekend. U weet wel beter. Succes komt niet vanzelf. Sport en zaken: in weze gaat het om hetzelfde. Durven, initiatief nemen en doorzetten. Maar ook investeren en werken aan de toekomst. Daar doet u aan en daar doen ook wij aan met GS Hoboken Ster.
Onze sponsors en Ambassadors zijn de klanten van onze club en die leggen we in de watten!

U kan inschrijven tot woensdag 25 oktober bij Eddy Schaessens, 0475 37 05 88,  Mark Van Haesendonck, 0497 43 56 82 of Dirk Van Overbeke, dirk.vanoverbeke@skynet.be.

Alvast bedankt voor uw belangstelling en steun aan onze mooie club!