Op VR 11 oktober nodigt GS Beobank Hoboken u uit op ons VIP- en SUPPORTERSDINER voor de thuiswedstrijd tegen LART Bruxelles.

Wij bieden u om 19u voor de prijs van € 30 (€ 36 met inkom) een Breugheltafel van GS-partner kwaliteitsslagerij Thyssen aan in ons GS-café (businessruimte, ingang achteraan de sporthal):
– huisbereid stoofvlees
– vleesbrood met kriekjes
– witte/zwarte beulingen met appelmoes
– gebakken speklapjes
– gebakken patatjes
– gekookt eitje
– rijstpap met bruine suiker
– Breughelbrood
– koffie.

Deze formule is een interessante combinatie van lekker eten en spectaculaire zaalvoetbalsport.
We zouden u graag ontvangen om er een gezellig onderonsje van te maken.

Dit is een ideale gelegenheid om vrienden, collega’s, klanten of leveranciers uit te nodigen. Een uitgelezen kans om contacten te leggen met zakenrelaties en vrienden van vandaag en morgen!
Ons bestuur is immers constant op zoek naar nieuwe partners die onze futsalpassie willen delen.

Na een verzorgd diner kan u genieten van een leuke zaalvoetbalwedstrijd, die garant staat voor sportiviteit, spanning en emotie.
Na de wedstrijd kan u spelers en bestuur ontmoeten en een glas drinken met uw vrienden, familie en kennissen. Een gezellig praatje maken, weg van de dagelijkse stress. Contacten kunnen er contracten worden. U vindt bij GS Beobank Hoboken legio mogelijkheden voor promotie, naambekendheid, publiciteit en reclame.
Wij staan u hierover graag te woord.

Topzaalvoetbal in Hoboken, het lijkt wel vanzelfsprekend. U weet wel beter. Succes komt niet vanzelf. Sport en zaken: in weze gaat het om hetzelfde. Durven, initiatief nemen en doorzetten. Maar ook investeren en werken aan de toekomst. Daar doet u aan en daar doen ook wij aan met GS Beobank Hoboken.
De GS-sponsors en GS-Ambassadors zijn de klanten van onze club en die leggen we in de watten!

U kan inschrijven tot WO 9 oktober bij Mark Van Haesendonck, 0497 43 56 82, mark.van.haesendonck@telenet.be of Dirk Van Overbeke, dirk.vanoverbeke@skynet.be.

Alvast bedankt voor uw belangstelling en steun aan onze mooie club!