Op VR 11 februari nodigt GS Hoboken Ster u uit op ons MATCHDINER voor de thuiswedstrijd tegen Moratex Lebbeke.

Wij bieden u om 19u voor de prijs van € 30 (€ 36 met inkom) een BREUGHELMAAL aan van onze partner kwaliteitsslagerij Thyssen in ons café (businessruimte, ingang achteraan de sporthal):
– huisbereid stoofvlees
– vleesbrood met kriekjes
– zwarte en witte beulingen met appelmoes
– gebakken speklapjes
– gebakken aardappelen
– gekookt eitje
– rijstpap met bruine suiker
– Breughelbrood met boter
– koffie.

Deze formule is een interessante combinatie van lekker eten en spectaculaire zaalvoetbalsport.
We zouden u graag ontvangen om er een gezellig onderonsje van te maken.

Dit is een ideale gelegenheid om vrienden, collega’s, klanten of leveranciers uit te nodigen. Een uitgelezen kans om contacten te leggen met zakenrelaties en vrienden van vandaag en morgen!
Ons bestuur is immers constant op zoek naar nieuwe partners die onze futsalpassie willen delen.

Na een verzorgd diner kan u genieten van een leuke zaalvoetbalwedstrijd, die garant staat voor sportiviteit, spanning en emotie.
Na de wedstrijd kan u spelers en bestuur ontmoeten en een glas drinken met uw vrienden, familie en kennissen. Een gezellig praatje maken, weg van de dagelijkse stress. Contacten kunnen er contracten worden. U vindt bij GS Hoboken Ster legio mogelijkheden voor promotie, naambekendheid, publiciteit en reclame.
Wij staan u hierover graag te woord.

Topzaalvoetbal in Hoboken, het lijkt wel vanzelfsprekend. U weet wel beter. Succes komt niet vanzelf. Sport en zaken: in weze gaat het om hetzelfde. Durven, initiatief nemen en doorzetten. Maar ook investeren en werken aan de toekomst. Daar doet u aan en daar doen ook wij aan met GS Hoboken Ster.
Onze sponsors en Ambassadors zijn de klanten van onze club en die leggen we in de watten!

U kan inschrijven tot WO 9 februari bij Mark Van Haesendonck, 0497 43 56 82, Eddy Schaessens, 0475 37 05 88 of Dirk Van Overbeke, dirk.vanoverbeke@skynet.be.

Alvast bedankt voor uw belangstelling en steun aan onze mooie club!