Op vrijdag 31 maart nodigt onze club u uit op ons matchdiner voor de thuiswedstrijd tegen BSEP Morlanwelz.

Wij bieden u om 18u30 een menu aan in ons sportcafé Sorghvliedt voor de prijs van € 40 (inclusief een mooie zitplaats op de centrale tribune).

– minestrone (Italiaanse soep)

– ligurisch vispannetje met puree/zwartpootkip stoofpotje met gebakken patatjes/penne arrrabiata met tomaat en parmezaan

– chocolade passievrucht.

Deze formule is een interessante combinatie van lekker eten en spectaculaire zaalvoetbalsport.
We ontvangen u graag voor een gezellig onderonsje.

Dit is een ideale gelegenheid om vrienden, collega’s, klanten of leveranciers uit te nodigen. Een uitgelezen kans om contacten te leggen met zakenrelaties en vrienden van vandaag en morgen!
Ons bestuur is immers constant op zoek naar nieuwe partners die onze futsalpassie willen delen.

Na een verzorgd diner kan u genieten van een leuke pot zaalvoetbal, die garant staat voor spanning en emotie.
Na de wedstrijd kan u spelers en bestuur ontmoeten en een glas drinken met uw vrienden, familie en kennissen. Een gezellig praatje maken, weg van de dagelijkse stress. Contacten kunnen er contracten worden. U vindt bij onze club legio mogelijkheden voor promotie, naambekendheid, publiciteit en reclame.
Wij staan u hierover graag te woord.

Topzaalvoetbal in Hoboken, het lijkt vanzelfsprekend. U weet wel beter. Succes komt niet vanzelf. Sport en zaken: in weze gaat het om hetzelfde. Durven, initiatief nemen en doorzetten. Maar ook investeren en werken aan de toekomst. Daar doet u aan en daar doen ook wij aan met GS Hoboken Ster.
Onze sponsors en Ambassadors zijn de klanten van onze club en die leggen we in de watten!

U kan inschrijven tot woensdag 29 maart bij Eddy Schaessens, 0475 37 05 88, Mark Van Haesendonck, 0497 43 56 82, of Dirk Van Overbeke, 0473 70 79 58.

Alvast bedankt voor uw belangstelling en steun aan onze mooie club!