Wedstrijdverslag:
GS Beobank Hoboken – ADLS AC Flémalle

Forfait

Enkele uren voor de aanvang van deze wedstrijd heeft ADLS AC Flémalle vrijwillig forfait gegeven. Dit betekent dat GS Beobank Hoboken met een score van 5-0 sowieso twee punten rijker wordt.

Kwartfinale Beker van België

Net als bij de vorige bekereditie zal GS Beobank Hoboken in de kwartfinale de dubbele confrontatie aangaan met ZVC Assebroeke, momenteel afgetekend leider in tweede afdeling A. Eerst trekken we volgende vrijdag naar de Brugse contreien waar de thuisploeg, gesteund door haar enthousiast supporterslegioen, alles in het werk zal stellen om een goed resultaat neer te poten met het oog op de terugwedstrijd op 22 maart a.s.

Supportersdiner

Ter gelegenheid van de thuiswedstrijd tegen Fact Futsal Limal op vrijdag 8 maart a.s. organiseert onze club vanaf 18:45 uur een supportersdiner in de businessruimte van sportcentrum Sorghvliedt met voor-, hoofd- en nagerecht aan de prijs van € 30 (€ 36 met inkom).

Club- en supportersdiner

Op zaterdag 16 maart 2019 vanaf 18:00 uur bent u welkom in cultuurcafé Moretus, Berkenrodelei 36 in Hoboken voor het jaarlijkse club- en supportersdiner waarbij u de keuze kan maken tussen een Hobokens stoofpotje of een koude visschotel met frietjes of brood aan de prijs van € 19.

Voor beide voornoemde evenementen kan u inschrijven bij:

Mark Van Haesendonck (0497 435 682)

of

Dirk Van Overbeke (0473 707 958)